RGPD

La vostra privacitat és molt important per a l’església, per a millorar i complir amb les lleis sobre protecció de dades, ajuda’ns emplenant aquest breu formulari.

La informació que ens proporcionis ens permet mantenir-vos al corrent d’esdeveniments, noticies i activitats de l’església. Volem assegurar-te que les dades que recopilem no es compartiran amb ningú sense el teu consentiment.

Les dades seran incorporades a fitxers/tractaments que són de titularitat d'ESGLÉSIA CRISTIANA EVANGÈLICA DE GERMANS LA BISBAL amb la finalitat de permetre el desenvolupament, compliment i control de la relació concertada de prestació de serveis, sent la base del tractament el compliment de la relació contractual.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Accepto ser informat dels esdeveniments i anuncis de l'ESGLÉSIA CRISTIANA EVANGÈLICA DE GERMANS LA BISBAL, així com rebre comunicacions via telefònica, ordinària i/o electrònica.
Pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un correu electrònic a info@eelabisbal.com i si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control en www.agpd.es.